Välkommen till brf Svartvik

Minneberg ligger nära Alvik och Traneberg och hör till stadsdelen Bromma. Det är ett lugnt och vackert område i nordvästra Stockholm och med kommunala färdmedel kan man ta sig till  Stockholms centrala delar på cirka 15 minuter.

Brf Svartvik är en av sju bostadsrättsföreningar i Minneberg. Det är den största föreningen med 328 lägenheter och föreningen ligger i Minnebergs nordvästra del av med sjöutsikt mot Huvudsta/Solna och Hornsberg. Föreningen är en del av Minnebergs samfällighet.

Aktuellt
Årsstämma i Badviken 14 maj kl 19.00

Helikopterbild
Foto: Bergslagsbild AB

IMG_1245Foto: Karin Burman

04
Foto: Karin Burman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>